Geçen gün çocuk gününde 400 kişinin önünde İngilizce öğretmek

Yöneticimden sergi merkezinde bir indirim yapmam gerektiğini belirten bir kısa mesaj aldım. Normalde bu sadece broşürlerin dağıtılmasının yanı sıra yabancı görünmeyi de içerir… ancak bu gün farklıydı.

Büyük kompleksin dışındaki kurumun ilköğretimini tatmin ettiğimde, sahneye çıkmam ve bazı anaokulu çocukları ile normal sınıfımızın hızlı bir sunumunu yapmam gerektiğini açıkladı.

Etrafta duran birkaç kişi olacağını ve oldukça temel bir olay olacağını düşündüm. Binaya girdiğimde çok sayıda insanın sahneye çıktığını görmek için şok oldum. Vinçlerde TV kameraları ve büyük performanslar devam etti.

Buna uymak, o kader günün hızlı bir 3 dakikalık videosu… Keyfini çıkarın!

Çin’de birçok mentor görevi var, ancak çevrimiçi İngilizce göstermeyi tercih ediyorsanız, bu da dünyanın herhangi bir yerinden para kazanmak için harika bir yöntemdir. Çin’de akıl hocası İngilizce için Shane İngiliz Enstitüsü ve internet çalışması için Vipkid öneriyoruz.

Müzik: Steve Morgan

Bu gönderi gibi mi? İğnele!

Feragatname: Yoldaki Keçiler, Amazon ortağı ve aynı zamanda diğer bazı perakendeciler için bir bağlı kuruluş. Bu, blogumuzdaki bağlantıları tıklatırsanız ve bu perakendecilerden satın alırsanız komisyonlar yaptığımızı gösterir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post