7 Latin Amerika’da Seyahat İçin Fikirler – Merkez ve Güney Amerika @Lodgeoapp

Latin Amerika, kültürlerin, geleneklerin, tarihin ve doğal olan bir goblene dikilmiş farklı dünyaların bir koleksiyonu gibi olağanüstü bir yerdir. yanı sıra, kıtayı bugün olduğu gibi şekillendiren insan yapımı felaketlerin yanı sıra. Latin Amerika’da seyahat etmenin Güneydoğu Asya gibi bir yere kıyasla son derece farklı bir şey var, çünkü iyi troded rotalar bile sadece takip etmeniz için düzenlenmedi, sadık tatilçi otobüsleri sizi bir backpacker-parti-hotspot’tan kapatıyor sonraki.

Fotien Moliné tarafından Fotoğraf:

okuyabileceğiniz diğer makaleler:

Güney Amerika’yı görmenizi sağlayacak 21 daha az seyahat edilmiş destinasyon

Güney Amerika’da DIY Seyahat Planı – Ziyaret edilecek yerlerde fikirlerle örnek seyahat planı yolu

Güney Amerika’da sınırlar nasıl geçilir? Peru, Bolivya, Uruguay, Brezilya ve Şili

San Blas Sailing – Ave Maria Sailing ile San Blas Adaları aracılığıyla Panama’dan Kolombiya’ya

Orta Amerika’daki Sınırları Geçme: Kosta Rika aracılığıyla Nikaragua’dan Panama’ya kara seyahati

Oh hayır, Latin Amerika’da akışla birlikte süpürülmesi o kadar basit değil, bu da onu bu kadar ödüllendirici kılan şeylerin bir parçası, trave dışı olmak ve gerçek deneyimlere sahip olmak için çok daha fazla şansla gerçek yerlerde gerçek insanlarla.

İçindekiler

İşte Latin Amerika’da seyahat etmek için 7 fikrimiz!
1. Yolunuzu akıllıca planlayın. Bu en önemli yollardan biridir: Arjantin – Uruguay – Paraguay – Brezilya – Bolivya – Şili – Peru – Ekvador – Kolombiya – Panama – Kosta Rika – Nikaragua – Honduras – Guatemala – Meksika

2. Konaklamalarınızı önceden rezerve edin
3. Temel İspanyolca Keşfedin
4. Uygun kıyafetleri getirin – hem kış hem de yaz için!
5. Yerlileri tatmin edin
6. Her zaman dolar getirin!
7. Şeklinde kalın ve sağlıklı kalın, Güney Amerika’da seyahat etmek için bu 7 önemli fikri unutmayın:

İşte Latin Amerika’da seyahat etmek için 7 fikrimiz!

1. Yolunuzu akıllıca planlayın.

Efsanevi bir Latin Amerika yolculuğuna çıkan çoğu backpacker, Arjantin’den Orta Amerika’ya kadar Orta Amerika’ya veya Meksika’dan diğer yönteme kadar Ushuaia, Arjantin’e ulaşana kadar iki farklı yoldan birini seçin. Program yollarının değişmesi, ancak bunlar en yaygın olanıdır.

Fotoğraf: Leslie Cross on Plush
Bir Latin Amerika gezisini söylemek için çok farklı yapan şey, Güney Doğu Asya’da sırt çantasıyla, ilk önce araştırma çalışmanızı yapmazsanız, gerçekten çıkmaz bazı yollar olmasıdır. Örneğin Patagonia’ya seyahatimizi ele alalım – Torres de Alpine’e gitmeye hazırlanan Puerto Montt’ta gösterdik, sadece tüm feribotların rezerve edildiğini keşfetmek için ve Arjantin ile Kach olarak oraya ulaşamadığımız kadar da kesip çıkamadığımız Birimizin vizeye ihtiyacı vardı. Uçmak söz konusu değildi, bu yüzden bu planları hızla hurdaya çıkardık ve kendi içinde ilginç olan ve olağanüstü bir yolculukla sonuçlanan yenilerini bulmak zorunda kaldık, ancak sonuçta bir çıkmazdı ve biz de vardı Sadece geldiğimiz yönde 1090 km geri dönmek için! Yolunuzu engelleyebilecek herhangi bir sayı doğal fenomeni vardır, en büyük Andes dağları ve geniş, geçilmez buzullar!

Fotoğraf:

Latin Amerika yanlış hesaplanmasının son derece harika bir örneği, Panama’da tatmin ettiğimiz genç bir gezginden geliyor. Meksika ve Orta Amerika ile 125cc’lik bir motosikletle ABD’den gelen tüm yöntemi maceramıştı, sonunda Panama’da sona erdi, burada küçük bir sorunla karşılaştı – Darien Gap! Bu, 160km uzunluğunda ve 50 km genişliğinde, Panama’yı Kolombiya’dan ayıran ve iki ülke arasındaki geleneksel yol yolculuğunu neredeyse imkansız hale getiren yoğun, geçilemez orman ve bataklığın önemli bir alanıdır. Boşlukla bir otoyol geliştirmeye çalışılmıştır, ancak orman inşa edildiği kadar hızlı bir şekilde yutuldukça hızla terk edilir. Kişi daha sonra motosikletiyle Panama’da sıkıştı, onu getirebilecek her türlü tekne sahibini ve bisikletini Karayipler’e Kolombiya’ya kadar keşfetmeye çalıştı. Yelkenli teknemizi bıraktığımızda ve bunu yapıp yapmadığını hiç duymadığımız umutlu görünmüyordu.

Fotoğraf:
Bu en önemli yollardan biridir: Arjantin – Uruguay – Paraguay – Brezilya – Bolivya – Şili – Peru – Ekvador – Kolombiya – Panama – Kosta Rika – Nikaragua – Honduras – Guatemala – Meksika

2. Konaklamalarınızı önceden rezerve edin

Biz Güney Doğu Asya’da sırt çantasıyla ve yeni bir yerde göründüğümüzde, sadece son dakika yatak keşfediyoruz ya da büyük fırsatlar aramak için şehirde dolaşırdık. Kolaydı! Ancak bir yıl önce Güney Amerika’da göründüğümüzde, hostellerin şehrin sadece bir bölgesinde bulunmadığı için sadece yürümenin daha zor olduğunu keşfettik.

Örneğin Santiago de Şili gibi büyük bir şehir al, Greates değilnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post