Michigan, Grand Haven

Michigan Gölü Sunset Cruise, Michigan Gölü’nün kıyılarını kenetleyen kum tepelerine yerleştirilmiş sevimli ve dostça bir topluluk, turistler yüzme, kum kaleleri ve günbatımları için Michigan’a akın ediyor. Yaz ve sonbahar kavşağında bölgeye giderken, dükkan ve restoranların daha az kalabalık, tahta çoğunlukla yaya içermeyen, ancak müzikal çeşme veya pronto yavru olmadan bulunduk.

Grand Haven Kanalı’nın manzarası

Bir kova listesi macerası havasında, Great Lake Eyaleti’nin tatlı su büyüklüğünü takdir etme fırsatı, Grand Haven merkezli kristal mavi yolculuklarla iki saatlik bir gün batımı gezisi için rezervasyon yaptık. Eylül ve Ekim aylarında, Michigan Gölü’ndeki koşullar karamsar bir genç gibi değişebilir, bu yüzden maceramız için en faydalı akşamı seçmek için Kaptan Kim ile açık temas halinde kaldık.

Gün batımında Grand River

1991, 36 metrelik Carver Aft Cabin Motoryacht’a binen altı yetişkin grubumuz, öğleden sonra Grand Nehri üzerinde 11 mil hızla göle doğru yola çıktı. İki devlet salonu, iki kafa, bir güzellik salonu ve tam bir kadırga ile donatılmış, açık yağmur bulutlarıyla zamanında gemi üzerinde hareket ettik. Meze ve içeceklerden oluşan bir saklama getirerek, doğayı ve insanları güneş ufka doğru inerken gördükçe Grand River’da yukarı ve aşağı yolumuzu atıştırdık.

Grand Haven kıyısı boyunca

Sunset’te Downtown Grand Haven

Önümüzdeki yıllar boyunca kolektif anılarımıza yapışacak bir deneyim olan o akşam gün batımı muhteşem değildi. Mavi gökyüzü kendi havai fişek gösterisinde mor ve bordo ve turuncu döndü. Ve eğer bir resim bin kelimeye bedelse, burada okumanız için birkaç bölüm:

Batan güneş. Fotoğraf kredisi: Stuart Johnson

Grand Haven İskelesi. Fotoğraf kredisi: Stuart Johnson

Gün batımında yelkenli. Fotoğraf kredisi: Stuart Johnson

Grand Haven Sunset. Fotoğraf kredisi: Stuart Johnson

Ufkun Wisconsin yönünde ilerledikten sonra, dalgalar canlandırıcı ama mide bulandırıcı olmayacak kadar yuvarlanırken son ışınları yaydan kovaladık.

İç kısım. Fotoğraf kredisi: Stuart Johnson

Günün farklı saatlerinde charter gezileri sunan ve bir saat daha uzun bir saat daha, fiyatlar, saatler ve teklifler için Kristal Blue Cruises sitesi ile konuşun. Kaptan Kim, “Her yaştan çocuklarla aileleri memnuniyetle karşılıyoruz ve 90 yılı aşkın bir süredir bebeklik döneminden yaşlı insanları eğlendiriyoruz! Düğün teklifleri, bekar/bekarlık partileri, bayanlar gecesi, en iyi arkadaş sınıfı toplantıları, denizdeki mezarlar ve liste devam ediyor! Partiniz 6 kişiyi aşmadığı sürece (kaptanın takdirine bağlı olarak iki yaşın altındaki çocukları olan gruplar için istisnalar yapıldığı sürece) uyum sağlayabiliriz. ”

Daha Fazla Seyahat Fikirleri

Batı Michigan’da memnuniyet için çok daha fazla yol arıyorsanız, bazı maceralarımıza göz atın:

Grand Rapids’te en iyi 15 şey yapıyor:

Michigan’ın Macera Eğlence Parkı:

Ludington Eyalet Parkı:

Hollanda’daki Tünel Parkı:

Duck Lake Eyalet Parkı:

Dondurma yemek için 5 eğlenceli yerler:

SS Badger Araba Feribotu (Büyük gemi, çok daha eğlenceli!):

Michigan’a seyahat etmeden önce ne bilmeniz:

Mutlu parkurlar!

Özellik Fotoğraf Kredisi: Stuart Johnson

İlişkili

Michigan Gölü Plajları: Duck Lake State, Muskegon şehir merkezinin yaklaşık otuz dakika kuzeyinde, Michigan’ın Duck Lake Eyalet Parkı’dır. Bir günlük kullanım parkı olarak kabul edilir (olduğu gibi, yürüyüş, kayak, balık tutma, piknik, ancak kamp yok), Duck Lake State Park 728 dönüm üzerine yayılır ve Duck Lake’in kuzey kıyılarını, kumul üzerinde ve …
24 Temmuz 2012 “Plaj Tatilleri”

Michigan Gölü’nün Çemberi, Saint Lawrence Seaway boyunca bir kilit, kanal ve kanal sistemi ile Atlantik Okyanusu’na turcuk atıyor, popüler bir Midwest yolculuğu, büyük göller daire turu, tüm büyük gölleri ve tüm büyük gölleri ve Lawrence Nehri. Great Lakes Circle Tour…
17 Ekim 2022in “Destansı Yol Gezileri”

Batı MichigansummerTime, Summertime, Sum-Sum-SummerTime’da dondurma yemek için beş eğlenceli yer! Bana göre, bir West Michigan kaçamağı, ayakkabılarınızda kalıcı olarak kum olana, bir kavanozda en az bir ateş böceğini yakalayana ve en az bir dondurma baş ağrısına katlanana kadar tamamlanmadı! Büyük kepçe şeklinde sivrisinek ısırıkları için ekstra puan! Üzerinde…
28 Haziran 2015in “Yiyecek ve İçecek”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post