La Suite West, Londra’nın genç çiftler için güzel bir seçimdir @LasuiteWest

Bir Pazar ve gerçekten de, La Suite West adlı bir butik otelde kalmak için güzel bir gündü. Bu evi sadece şık mimarisi ve temiz kesim içi nedeniyle değil, aynı zamanda dükkanların yakınında ve toplantı mekanlarımızdan en uygun konumu nedeniyle seviyorum. Londra’da şirket ve eğlence için ideal bir seçim olan bir otel arıyorsanız, La Suite West herkesin kriterlerine uyacaktır.

Uzun bir gün geçireceğimizi biliyorduk, Conde Nast Traveler’ın – Lüks Seyahat Fuarı etkinliği için basın olarak davet edildiğimizi teklif edeceğimizi biliyorduk. Yani, iyi bir otel sahip olmak bizim için bir tedavi olurdu! Ve La Suite hayal kırıklığına uğratmadı.

Şirket amaçları için seyahat etsek bile, La Suite West’in seyahat eden genç çiftler için bile inanılmaz bir seçim olduğunu düşünüyorum. Ve burada, size çiftlerinizin La Suite West’te kalması için 5 neden vereceğim!

İçindekiler

1. Hyde Park’ın huzurlu ve sessiz bir bölümünde yer almak
2.Bayswater ve Queensway tüp istasyonları sadece kısa yürüme mesafesindedir
3. Minimalist Zen iç mekanıyla gevşeme vibe
4. Sizi karşılayacak harika personel
5. Odalar makul fiyatlı
La Suite West’teki Odalar ve Süitler
Gastronomi Deneyimi
Diğer Tesisler
Faaliyetler
Özet ve Pinterest’te sizi ipek alıyorsunuz? Bunları sabitleyin!

1. Hyde Park’ın huzurlu ve sessiz bir bölümünde yer almak

Hepimiz geceleri en seçkin uykuya sahip olmak istiyoruz, özellikle de saatlerce seyahat ettikten sonra. Londra’daysanız ve her zaman ertesi günün macerası için ‘şarj etmek’ istiyorsanız, La Suite West gibi bir ev rezervasyonu yapın. Hyde Park’ın huzurlu kısmında yer almaktadır ve burada gecenin ortasında sizi uyandıracak ‘şehir’ gürültüsü hakkında endişelenmenize gerek yoktur.

2.Bayswater ve Queensway tüp istasyonları sadece kısa yürüme mesafesindedir

Ve sessiz konumu ile bile, La Suite West’in Bayswater ve Queensway istasyonlarından ne kadar yakın olduğuna şaşıracaksınız. Toplu taşıma almak bir esinti olurdu! Bunun yanı sıra, alışveriş alanları sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Alışveriş yapma dürtüsü kontrol edebildiğim iyi bir şey. Atlanta alışveriş çılgınlığım sadece deli – ama inanılmaz eğlenceli (ve bazı alışverişkolikler diyeceği gibi terapötik)!

3. Minimalist Zen iç mekanıyla gevşeme vibe

Birçok modern butik otel minimalist bir iç mekan seçer ve La Suite West bunu çok sınıfla yaptı. Bildiğiniz gibi, bir dünya – popüler iç mimar Anouska Hempel tarafından yaratıldı. Tipik ‘temel’ oteliniz değil, çünkü tasarımları bizim gibi genç ve maceracı gezginler için ideal hale getiren en son teknoloji ile birleşiyor.

4. Sizi karşılayacak harika personel

Bizim kalmak çok daha değerli yapan şey – paylaşım La Suite West’in personeli ile deneyim oldu. Misafirlerini evinde nasıl hissettireceklerini biliyorlar. Sadece bu da değil! Bölgede yapabileceğiniz şeyleri ve hatta yapabileceğiniz şeyleri kolayca isteyebilirsiniz. Bilgili, gerçekten!

5. Odalar makul fiyatlı

Bütçe için – benim gibi bilinçli gezginler La Suite West, mantıklı fiyatlar sunuyor. Konumu, olanakları ve müthiş hizmeti ile gerçekten daha fazlasını isteyemezsiniz!

La Suite West’teki oda fiyatlarını ve fırsatlarını kontrol edin

Kendi web sitesi | Booking.com | Agoda | Expedia | TripAdvisor

La Suite West’teki Odalar ve Süitler

Bu harika odalar arasından seçim yapın ve garantili bir ‘iyi geceler dinlenmesi’ olur!

Petite Double – Ortalama 15 metrekarelik Petite Double, La Suite West’teki en rahat seçenek olarak kabul edilir. Oda bir kral – büyüklükte yatak, sandalyeler ve güzel bir banyo ile tamamlanmıştır.

Uzun konaklama yatak odası – Londra’da oldukça uzun bir süre kalmayı planlıyorsanız geniş yatak odaları da vardır. Kesinlikle önemli bagajınıza uyabilir ve farklı gardırobunuzu barındırabilir.

Üstün Çift – minyon çiftin ihtiyaçlarınız için çok küçük olduğunu düşünüyorsanız, her zaman daha yüksek bir kategori odası, olağanüstü bir çift seçebilirsiniz. Aynı olanaklardan ve tesislerden memnun kalırsınız. Şimdi, 19 metrekarede daha büyük odalarla.

Üstün İkiz – Odanızı bir arkadaşıyla paylaşacak mısınız? O zaman bu seçenek en pratik.

Deluxe Double – Kesinlikle bu odaya aşık olacaksınız. Uçucu içi ve ısıtmalı zeminleri olan bir tuvalet ile, hepiniz olağanüstü bir konaklama için hazırsınız!

Junior Suite – Junior Suite seçerek en önemli odaları alın. Odanızın kendi büyük kanepe ve yemek masası bile vardır. Bir çocukla geliyorsanız kanepeyi bir yatağa dönüştürebilirsiniz.

Terrace Suite – ve kim özel bir teras istemez ki? Buna uyanın ve gününüze doğru başlayacağınızdan emin olabilirsiniz!

Gastronomi Deneyimi

Mükemmel, sana söylüyorum. La Suite West’in Raw Restaurant’ta yemek yemek yaşayabildik. Ayrıca, ikindi çayı alma şansını kaçırmadık.

Raw Restaurant – Bu, tesisin sağlıklı seçenekler sunan yeni açılan restoranıdır. Müteşekkirim bu tür bir menü var çünkü hepiniz bildiğiniz gibi, gerçekten VInull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post