Bu yaz: Avrupa’da ilginç festival atlama!

Maceracı Kate, bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Bu bağlantılardan bir satın alma işlemi yaparsanız, size ek bir masrafla tazminat yapacağım. Teşekkürler!

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaşın

Son olarak hepinize maruz bırakabiliyorum-büyük yaz planlarım arasında Avrupa çevresinde festival atlama var!

Festivalleri sevmeli

Must Mole Celebrations, Avrupa’da ilginç, sıradışı, daha az bilinen kutlamaları vurgulayan bir kampanya. Bizi boğalarla koşarken, domates fırlattığınızı veya tüm dikkati çeken festivallere vurduğumuzu görmeyeceksiniz. Bunun yerine, Avrupa’nın farklı bir tarafını göreceksiniz – bölgelerin müziklerini, yemeklerini, sanatlarını, kültürlerini, sporlarını ve çok daha fazlasını kutladığı bir taraf. Pop kültüründe gizemli bir şekilde bulunmayan kutlamalar.

Kutlamalar gibi, bütçe gezgin olan sevgili dostum Kash Bhattacharya’nın beyni.

Ekibin üyeleri kendim, Kuş Flies’den Frankie Thompson, Michael Turtle Time Travel Turtle, Victoria Watts ve Bridges Steve, Balonlar, Bethany Salvon ve Beers & Beans’dan Randy Kalp, Peter Parkorr’dan Peter Parkorr Seyahat Maskesi, Seyahat Editörü Dylan Lowe, Pistte Sophie’den Sophie Collard, Inside Seyahat Laboratuvarı Abigail Kralı, Path Of the Path’un yanı sıra Alex’in yanı sıra Hejorama Ben.

Dylan ve Peter Lahey’de Oryantal Kültür’e dalacak. Frankie, en iyi komediyi Avusturya’da bir doz snowboard ile entegre etti. Kash, Galway’deki tüm istiridye ve Guinness’i yiyecek.

Tamamen, bu yaz 40’tan fazla kutlamayı ziyaret edeceğiz!

Daha fazla ayrıntı için, Muts Lefting Celebrations web sitesini inceleyin. Aynı şekilde, Facebook’ta Mutlaka Gibi Kutlamaların Hayranları olarak da sona erebilir ve en son güncellemeleri görmek için sosyal ağdaki #Mustlovefestivals hashtag’ine uyabilirsiniz.

Lefet Ortak Expedia ile Bütçe Planı Gezginleri tarafından ve Finlandiya, İrlanda.com, Slovenya, Rotterdam Festivalleri, Malta Turizm Otoritesi, Almanya Turizm, Eurail, Den Haag Marketing, Avusturya turizmi, Puglia etkinlikleri, jeneratör hostelleri ve Meiniinger otelleri.

Neden Festivaller?

İki yıldan fazla bir süredir ve Shetland Adaları’ndaki Viking sonlandırma kutlaması olan Helly Aa hakkında hala buluştuğum herkese övgüde bulunuyorum. Geleneksel Shetland müziğine çok sayıda “Yarrr!” Dans yapmak-Vikingleri 8: 00’e kadar bağırarak hayatımın en heyecan verici gecelerinden biriydi ve en değerli seyahat anılarımdan biriydi.

Tayland’daki Yeni Yıl’ı kutlayan su atan bir kutlama olan Songkran, üç günlük şeffaf ve delilikti. İspanya’nın Valencia kentinde Las Fallas, patlamalar ve günün her saatinde müzikle son derece sonlandırma olayıydı. New Orleans’taki Mardi Gras, müziklerin yanı sıra boncukların yanı sıra pannerlerin yanı sıra sefahatçilikti.

Ve memleket seviyesinde, Pazartesi günü ve Boston’da Dört Temmuz’da, herkesin harika bir ruh hali içinde göründüğü Maliyet Maratonu’nu seviyorum.

Bir kutlamaya katılmak, bir topluluğu anlamak, en iyi varlıklarını göstermelerine izin vermek ve sadece bir gün için yerel gibi hissetmelerine izin vermek için bir yöntemdir. Sadece koy, kutlamalar rock!

Peki nereye gidiyorum?

Şimdiye kadar bir tane için gittiğim gibi beş kutlama için düzenlendim. İşte Lowdown:

Limerick, İrlanda’da Limerick: İrlanda’nın 2014 Kültür Şehri’nde bir dizi etkinliğe gittim. Çok fazla çağdaş sanat, Carmen’in muhteşem bir flamenk bale performansı gördüm, kalelere tırmandı, mimariye hayran kaldım ve Limerick’in Angela’nın küllerinde tasvir edildiği kasvetli bir ortam olmadığını keşfettim.

Yakında Limerick hakkında besteleyeceğim, ancak bir şehir sanata cömertçe yatırım yapmayı seçtiğinde ortaya çıkabilecek güzellikten çok etkilendiğimi söyleyeyim.

Daha sonra, Temmuz ayı başlarında, Ljubljana, Slovenya’daki Ana Desetnica Street Film Tiyatrosu Kutlaması’na gideceğim. Üniversitede olduğumdan beri Slovenya’ya gitmek istedim, aynı zamanda çok mutluyum. Performansları görmeye, mimaride boşaltmaya ve bir dizi arkadaşımın kalbini ilan eden bir şehrin büyüsüne düşmeye devam ediyorum.

Temmuz ayı sonlarında, Kuhmo, Finlandiya’daki Kuhmo Oda Müzik Kutlaması’na gideceğim. Şimdi, bu özel bir kutlama – her yıl, Avrupa’nın en iyi klasik müzisyenlerinden birkaçı, Finlandiya Gölleri bölgesinde kırsal bir kasaba olan Kuhmo’da toplanıyor ve burada metropol gürültüsünün bulunmadığı bir atmosferde enfes müzik yapıyorlar. Barışçıl kadar harika görünüyor.

Bu benim Finlandiya’da ilk kez, aynı zamanda doğal güzelliğini, saunaları ve çikolatayı keşfetmeye hazırım.

Ağustos ayı başlarında, İtalya’nın Puglia kentindeki Carpino Halk Kutlamalarına gideceğim. İtalya Avrupa’da tercih ettiğim ülkemdeykenYılda birkaç kez, neredeyse on yıldır Roma’nın güneyinde bulunmadım (!). Puglia botun topuğu ve birçoğu bana güneydeki en iyi mutfak bölgesi.

Son birkaç yıldır Puglia turizmi tarafından karşılaşılan bir dizi etkinliğe katıldım, ayrıca yiyecekleri önümüzdeki şeyin bir kısmı ise, son derece mutlu olacağım.

Ağustos ayı sonlarında, Köln, Almanya’daki Köln Müzik Kutlaması’na gideceğim. Bu büyüleyici olacak çünkü hiç bir konser-hopper değilim-hayatımda yaklaşık altı büyük şova gittim, esas olarak backstreet erkekler ve lezzet kızları. Müzik zevkim daha yaygın olmayabilir. Bu yüzden bir Alman hipsters kalabalığıyla karışmak için gerekenlere sahip olup olmadığımı merak ediyorum! Kampanyanın bu ayağında Köln’deki Meininger Hotel’de kalacağım.

Aynı şekilde, kutlamaları biraz daha uzun süre kalma ve çevredeki bölgelerin UNESCO Dünya Mirası alanlarını ziyaret etme şansı olarak kullanmalıyım. Bunu oluştururken, 80. Dünya Mirası sitem İrlanda’daki inanılmaz Skellig Michael’ı ziyaret ettim ve büyük olasılıkla festivallerin etrafında yaklaşık 10 siteye gideceğim.

Tamamen, bu son derece ilginç bir proje, umarım beğenirsiniz!

Bu festivallerin herhangi bir türüne gittiniz mi? Herhangi bir öneriniz var mı? bana bildirin!

Katenever’den e -posta güncellemeleri alın bir yayını kaçırın. Her zaman abonelikten çıkın!

İlk NameFirst Adı
Son Namelast Adı
E -postanız e -postanız
Göndermek

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaşın

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post