Paketlediğim en önemli öğe: Pacsafe Travelsafe Review

Maceracı Kate, satış ortağı bağlantıları içerir. Bu bağlantılardan satın alma yaparsanız, size ek ücret ödemeden bir komisyon kazanacağım. Teşekkürler!

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaşın

Seyahatlerime paketlediğim en önemli öğe benim taşınabilir kasam: Pacsafe Travelsafe 12L.

Yıllardır bu ürünü tanıdığım her gezgine tavsiye ediyorum. Bütçe, lüks, orta sınıf, aile, solo, her şey. Orta Amerika turlarımızda gelen herkesi kendileri için bir tane almaya çağırdım.

Ve yine de çok az gezgin taşınabilir bir kasaya sahiptir. Aklımı üfler; Dürüst olmak gerekirse herkes bunlardan birine sahip olması gerektiğini düşünüyorum.

İster bir pansiyon, bir konukevi, bir otel veya kiralama olsun, konaklama birimimde değerli eşyalarımı güvende tutmak için Travelsafe’imi kullanıyorum.

Evet, hostel yurtlarının neredeyse her zaman dolapları vardır. (Dünyanın dört bir yanında 70’den fazla pansiyonda kaldım ve sadece üçü yurtlarda dolap sağlamadı.) Ve güzel otellerin tipik olarak kasaları var.

Ancak bu otel kasaları tipik olarak küçük – pasaportum ve MacBook Air’imden daha fazla sığabilirim.

Ya konuk evleri, Airbnb kiralama ve kasa olmayan oteller? Vicdansız bir çalışan, başka bir gezgin veya caddeden biri odanıza girip pahalı eşyalarınızın etrafında yatıyorsa, erteleme için Plum’u görürse ne yapardınız?

Evet, mükemmel bir dünyada, kimse odanıza girip eşyalarını çalamaz. Çoğu gezgin iyi kalplidir, çoğu konaklama kötü tanıtım istemez. Ancak soygunlar hala hem yerliler hem de diğer gezginler tarafından yürütülen yolda meydana geliyor. Bu nedenle kendimizi korumalıyız.

Pacsafe Travelsafe’e girin

Pacsafe Travelsafe, odanızdaki sağlam bir şeye doldurabileceğiniz, kapatabileceğiniz ve kilitleyebileceğiniz bir kordonla tutturulmuş örgü kaplı bir siyah çantadır.

Tüm değerli eşyalarımı Travelsafe’mde tutuyorum: pasaportum, dizüstü bilgisayarım, DSLR kameram, harici sabit sürücüler, bazen kredi kartları. Onları sadece kullanmam gerektiğinde çıkarıyorum.

Bu nedenle, konaklamamdan ayrıldığımda tüm değerli eşyalarımı yanımda taşımam gerekmiyor. Sadece transit olduğumda.

Pacsafe Travelsafe nasıl kullanılır

Adım 1: Değerli eşyalarınızı Travelsafe’ye koyun.

Adım 2: Kabloyu sıkıca çekin, boncuğu anahtar deliğinden çekin.

Adım 3: Kabloyu Şekil-8 şekilli anahtar deliğinin daha küçük deliğine çekin, boncuktan çekin.

Adım 4: Kabloyu kilitlediğiniz öğenin etrafına sarın. (Bu korkuluk sadece örnek olarak kullanılır; nereden kilitlemeniz gerektiği için aşağıya bakın.)

Adım 5: Anahtar deliğindeki daha büyük deliği ve kordonun sonundaki döngüyü hizalayın.

Adım 6: Anahtar deliğindeki daha büyük deliğe ve kordonun sonundaki döngüden bir kilit koyun.

Adım 7: Kilidi kapatın.

Bu adımları izlerseniz, çanta tamamen kapatılacak ve kilitlediğiniz her şeye kilitlenecektir.

Pacsafe’inizi neye kilitlemelisiniz?

Pacsafe Travelsafe’inizi kilitleyebileceğiniz en iyi şey odanızdaki bir boru. Borular sağlamdır ve bu süreçte çok fazla su baskına neden olmadan yok edilemezler. Eğer bir hırsız konaklamanızın bir çalışanı ise, yüzlerce dolar değerinde hasar riske atmak istemez.

Bir borunuz yoksa, lavabonuzun tabanına kilitleyin. Boru ile aynı sebep.

Borularınız veya lavabolarınız yoksa, odadaki en sağlam şeye kilitleyin. Bu durumda, metal kutu yayından da sarılırken ahşap yatak çerçeveme kilitledim.

Travelsafe% 100 soyguna karşı etkili mi?

Hayır. Hiçbir şey% 100 etkili değildir. Profesyonel bir hırsız sizden çalmaya kararlıysa, kaç önlem alırsanız alın, sizden çalacak ekipmana sahip olacaktır.

Bununla birlikte, dünyadaki hırsızların büyük çoğunluğu profesyonel değil fırsatçıdır. Hostel yurtlarına veya misafirhane odalarına girdiler ve kolay olanları yakaladılar: Yastıkların altına gizlenmiş pasaportlar, şarj cihazlarında kalan telefonlar. Yapabileceklerini yakalarlar ve keşfedilmeden önce dışarı çıkarlar. Güvenliğe girmek mi? Zamana veya zahmete değmez.

Değerli eşyalarınızı konaklamanızda güvende tutmak

Dört yılı aşkın bir süredir tam zamanlı seyahat ediyorum ve yolda bana birçok kötü şey olmasına rağmen (yankesici, soyulmuş, gemi enkazı vb.) oda. (Ahşap üzerine vurmak.)

Bu kadar seyahat eden tanıdığım çoğu insan, odalarından en az bir kez çalındı. Orta Amerika’daki şu anki seyahatimde bile, çalınan telefonlar hakkında zaten birkaç hikaye duydum.

Eminim bu kadar uzun süre şanslıydım çünkü her zaman çok dikkatli oldum ve bunun büyük bir kısmı Travelsafe’mi uyanık bir şekilde kullanıyor.

Değerli eşyalarınızı güvende tutmanın başka yolları:

Değerli eşyalarınızı asla bir yurt veya paylaşılan konaklamada gözetimsiz bırakmayın. Banyoyu sadece bir dakika kullansanız bile, dizüstü bilgisayarınızı yatağınızda bırakmayın.

Ücretlenirken telefonunuzla kalın. Bir yere gitmeniz gerekiyorsa, taşınabilir bir şarj cihazı kullanın veYanınızda veya şarj ederken telefonunuzu Travelsafe’ye kilitleyin. Mycharge Peak 6000’i kullanıyorum (Amazon’da 59,99 $).

Eşyalarınızı izlemeleri için yabancılara güvenmeyin. Bir Starbucks komşusundan dizüstü bilgisayarınıza göz kulak olmasını istemek cazip olsa da, dizüstü bilgisayarınızı yanınıza almak ve komşusundan masanızı tutmasını istemek daha güvenlidir.

Hangi Pacsafe Travelsafe sizin için doğru?

Pacsafe Travelsafe 12L – Bu kullandığım bu. 15 ″ dizüstü bilgisayar, DSLR kamera ve çantam da dahil olmak üzere birkaç hantal ürün için yeterince büyük. Amazon’da 88.55 $. Not – Bu şu anda kullanılamıyor. Bunun yerine Travelsafe 25’e bakmanızı tavsiye ederim.

Pacsafe Travelsafe 5L – Bu küçük bir dizüstü bilgisayara ve düz öğelere uyacaktır. Bir nokta ve çekimden daha büyük bir kameranız varsa, 12L’yi almalısınız. Amazon’da 69,98 $.

Pacsafe C25 Stealth – Stealth, küçük bir kamera çantasına sığabilen biraz farklı bir modeldir. Amazon’da 79,31 $.

Çok sayıda kamera gövdesi ve lensine sahip bir fotoğrafçıysanız veya başka türlü çok değerli ekipmanınız varsa, bunun yerine 55L sırt çantasına ve çanta koruyucusuna yatırım yapmayı düşünün. Travelsafe ile aynı şekilde çalışır; Sadece tüm çantanızı kafese sarıyorsunuz. Amazon’da 68.51 $.

Masterlock Kombinasyon Kilidi – Hangi güvenli kullanırsanız kullanın, bu kilitlerden birkaçını almanızı öneririm çünkü ekstralara sahip olmak akıllıdır. Bu kilitleri kullanıyorum çünkü TSA onaylı ve kendi kombinasyonunuzu ayarlayabilirsiniz.

Bu konuda bana güvenin – soyulana kadar taşınabilir bir kasa satın almak için beklemek istemezsiniz. Bir sonraki seyahatinizde birini kullanma alışkanlığına girin.

Not: Bu bir reklam değil ve bu yazı için telafi edilmedim – sadece Travelsafe’imi seviyorum ve bunun hakkında yazmak istedim. Ancak, bu yazı bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Bu bağlantılardan satın almayı seçerseniz, size ekstra bir ücret ödemeden küçük bir komisyon alacağım, bu da bu siteyi yürütmenin artan maliyetlerini azaltmaya yardımcı olacak. Teşekkürler!

Konaklamalarınızda değerli eşyalarınızı nasıl güvende tutarsınız?

Katenever’den e -posta güncellemeleri alın bir yayını kaçırın. Her zaman abonelikten çıkın!

İlk NameFirst Adı
Son Namelast Adı
E -postanız e -postanız
Göndermek

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaşın

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post