Chicago’da Aile Dostu Tur İş

Tarih, çeşitlilik ve eğlence açısından zengin bir şehir, rüzgarlı şehri sadece bir yolculukta veya bir sezonda deneyimlemek mümkün değildir-en sıkı güzergahta ve çoğu Kapsamlı rehber kitaplar. Chicago’yu anlamak için, orada çalışan insanları, çevrimiçi olarak orada ve eve telefon etmelisiniz.

Chicago’da aile dostu tur işi

Özellikle çalışan aileler için tatil zamanı değerlidir. Birçok hane halkını anlamak, güzergah planlaması sırasında turizm pazarına bakar, site görme, alışılmadık bir bölgede gezinmek için önemli bir yöntemdir. Chicago deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmak için bir tur veya özel gezi şirketi düşünün. Yürüme, toplu taşıma ve kişisel ulaşım seçenekleriyle, her işletme farklı bir tur yapısı, esneklik ve maliyet sunar. Özel turlardan büyük gruplara ve toplantılara kadar, burada favorilerimizden üçü:

Chicago Turları Yürüyüş

Walk Chicago Tours, özel bir yürüyüş turu şirketidir. Büyük grupları önlemeyi ümit eden ziyaretçileri, koştu tur yöntemlerini, uygunsuz zamanlamanın yanı sıra daha yüksek maliyetleri büyütmek için tasarlanmıştır, Walk Chicago Tours, yıl boyunca ve web sitelerinde 12 farklı yayınlanmış turlarla sunulmaktadır.

Eğer çocuklarınız meraklı ise, bir Walk Chicago turu, bir EDU “katyonu” için büyük bir yöntemdir. Doğrudan Walk Chicago Tours web sitesinden çekildi: “Turlarımızın önemli akademik deneyimler olduğuna ikna olduk. Tarih, mimarlık, biyografi, coğrafya ve efsane ile yürüyüşler. En azından, bir kurum saha gezisinin eşdeğer akademik değerine sahipler. ” Ziyaretçilerin Chicago’yu tüm büyüklüğünde görmelerine, enerjisini hissetmesine ve kalbini anlamalarına izin vermek için bir hedefle, her tur, Chicago kültürünün birçok katmanını çözme konusunda yetenekli olan bilgili ve deneyimli bir rehber tarafından yönetilir. Tarih olarak.

Walk Chicago Tours da aynı şekilde grubun ihtiyaçlarına dayanan özel, kişiselleştirilmiş ve kişiselleştirilmiş yürüyüş turları sunmaktadır. Her bir on yürüyüşçü için en az bir kılavuz sağlanır ve grup boyutu büyüdükçe PER/kişi tur maliyeti azalır. Downtown Tours, Loop, Loop Design & Pedway, Millennium Park’ta kamusal sanat unsurlarını ve Tiffany Glass In the Loop’ta entegre ediyor. Rezervasyonlara en az 72 saat önceden gereklidir ve 16 yaşın altındaki çocuklara yarı fiyatlıdır. Tüm turlar hem tekerlekli sandalye hem de bebek arabası dostudur.

Chicago Selamlayıcı

Chicago Turizm Ofisi tarafından sağlanan ücretsiz bir hizmet olan Chicago Greether, ziyaretçileri hem hevesli hem de şehirleri hakkında bilgili olarak eşleştiriyor. Altı veya daha az insandan oluşan gruplara ücretsiz olarak, herkes 25 Chicago topluluğundan herhangi birinde ve 40 farklı faiz alanında (modadan kamusal sanata ve şehirde etnik etki). Chicago’da bir kez sunulduğunda, selamınız (faiz oranınızla eşleşen ve ana dilinizde akıcı bir gönüllü) sizi otelinizde tatmin edecek ve şehri gösterecektir. Tur sırasında toplu taşıma masrafları “şehirde”.

Şehre görmenizin ikinci gününde (veya daha sonra) selamlayıcıların yanı sıra ileri rezervasyonlara (7-10 iş günü) ihtiyaç vardır. Daha az spesifik bir programda ziyaretçiler için, 60 dakikalık bir yürüyüşe bakan Instagreeter’i düşünün, Cuma, Cumartesi günü ve Pazar günleri (10: 00-4: 00, Merkezi Zaman). Bir Instagreeter turu düşünen ziyaretçiler, 77 E. Randolph Caddesi’ndeki Chicago Kültür Merkezi Ziyaretçi Bilgi Merkezi’nde denetlemelidir. Aynı şekilde, 201 E. Randolph Caddesi’ndeki Millennium Park Hoş Geldiniz Merkezi’nde sunulan mevsimlik turlar için Chicago Selam Web Sitesini de inceleyin.

Kıyı gezisi gezileri

Onu bölen Chicago Nehri arasında, onu çevreleyen Michigan Gölü arasında, Chicago’nun kıyı meslektaşları kadar bir su şehri değil. Birçok kişi tarafından bir geçit töreni hakkında düşündüm, Chicago’ya bir gezi, şehri tekne ile görene kadar toplam değil. 70 yılı aşkın bir süredir, Shoreline Sighseeing şehrin su yollarında bir gemi veya diğerinde geziniyor.

Tam bir tur gemisi filosunun yanı sıra su taksileri de genişleyen seyir seçenekleri arasında Michigan Gölü, tasarım gezileri, Skyline turları ve havai fişek yolculukları bulunmaktadır. Kruvaziyer maliyetlerinin yanı sıra, yılın saatine, haftanın gününe ve turun uzunluğuna göre değişir (Kruvaziyer web sitesini çift inceleyin veya ücretsiz kıyı şeridi gezisi iPhone uygulamasını indirin – yatılı sürelerle ve yanaşma konumlarıyla tamamlanır) . Silahlı kuvvetler üniformalı veya i.d. Michigan Gölü Skyline turlarının yanı sıra su taksilerinin yanı sıra sadece tasarım turları için bir çocuğun maliyetini ödeyin. Para tasarrufu sağlayan bir ipucu daha, kaptanın özel etkinlikler, haberler ve periyodik yarışmalar ve GI için yer işareti koymaktır.null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post