Giriş Seyahat Zirvesi: İstanbul’a gidiyoruz – bize katılın!

Bu konferans Kasım 2016’da planlandı, ancak 18 Nisan 2017’ye kadar ertelendi. Nisan ayında katılacağız ve sizi orada görmeyi umuyoruz!

7 yıllık seyahatlerimizde bulunduğumuz tüm şehirlerden İstanbul hala favorilerimizden biri. Şehri süsleyen süslü camilerle, Boğaz Nehri İstanbul’u 2 kıtaya, son derece lezzetli mutfağa ve misafirperver insanlara bölen, bu kültürel olarak çeşitli, heyecan verici hedef hakkında sevilmeyecek ne?!

Geçtiğimiz Şubat ayında yapılan son seyahatimizle İstanbul’a iki kez gittik. Orta ve Doğu Avrupa’daki seyahatlerimizi takip ediyorsanız, sadece katılmaya değil, Dünya Turizm Forumu’nda (bir onur, ama son derece sinir bozucu!) Konuşmaya davet edildiğimizi bileceksiniz.

Bu, turizm endüstrisinin tüm alanlarından uluslararası etkileyicilerin ve insanların bir araya gelmesiydi. Etkinlik, blog kariyerimizde kritik bir andı, çünkü ilk topluluk önünde konuşma konserimizdi ve çeşitli blogcularla bağlantı kurabildik – bunların sayısı yıllarca aradığımız.

Sağlam arkadaşlıklar kurduk, endüstri hakkında çok şey öğrendik ve bazı profesyonel bağlantılar da yaptık.

İstanbul… Yine!

Bu Nisan, tekrar İstanbul’a gidiyoruz. Ancak bu sefer Dünya Turizm Forumuna katılmıyoruz. Bunun yerine, Giriş Seyahat Zirvesi’ne davet edildik.

Zirve% 100 çevrimiçi etkileyicilere yöneliktir. Çok daha fazla blogcu ve sosyal medya simgeleriyle tanışacağız, kendimizi markalarla tanıştıracağız, arkadaşlarla yeniden bağlantı kuracağız ve işin en iyilerinden bazılarından öğreneceğiz.

Neden Giriş Seyahat Zirvesi’ne katılmalısınız?

Giriş bir konferansta ne aradığımızı biliyor ve eminim ki profesyonelliği çevrimiçi bir etkileyicinin özgür ruhsal zihniyeti ile birleştirmede harika olacaklar. Bu, dört gözle beklediğimiz bir olay!

Zirve, markaları blogcularla benzersiz, rahat bir ortamda bağlamayı amaçlıyor. Konferans sırasında biz (siz!) Potansiyel sponsorlarla buluşabilir ve umarım onlarla bir ortaklık yaratabiliriz. Gündüz hızla tanışma oturumları ve geceleri içecekler üzerinde çok daha ayaklanmamış bir ortamda sohbet etme şansı olacak.

Ancak, bu sadece sponsor bulmak ve pazarlama anlaşmalarını yapmakla ilgili değil, şirketin tüm yönleri hakkında konuşacak olan açılış konuşmacılar olacak – markanızı nasıl öne çıkarabilirsiniz, çevrimiçi nasıl para kazanacağınız ve nasıl en iyi olunur blog yazarı / influencer.

Ünlü Instagrammer Murad Osmann’dan (4.4 milyon takipçi!), En İyi Kanadalı blogcular Gezegen D ve elbette arkadaşımızdan (ve bir seyahat bloguna başladığımızın nedenini), Onestep4ward’dan Johnny Ward’dan görüşmeleri duymayı dört gözle bekliyoruz. .

Giriş Zirvesi’nde konuşan blogcular, fotoğrafçılar, gazeteciler, film yapımcıları ve sosyal medya uzmanları olacak.

Johnny’nin Giriş Zirvesi’ndeki konuşmasını duymayı dört gözle bekliyoruz!
Tarihler, maliyetler ve kapanımlar

Konferans 18 ve 19 Nisan’da iki tam gün sürüyor. 19’da bir sonrası ve gala yemeği var. Satın alabileceğiniz farklı bilet türleri vardır – sadece nereden uçacağınıza bağlıdır.

Uluslararası paketlere göz atın:

Türkiye’de bulunuyorsanız, bilet fiyatları 200 $ – 400 $ arasında değişmektedir.

Türk Havayolları ve Swissotel zirvenin sponsorlarından ikisidir, bu yüzden fiyatlar çok düşük. Sadece 750 $ ‘a, Avrupa’dan ve Asya’nın bazı bölümlerine geri dönebileceğinize, güzel 5* Swissotel’de 3 gece geçirebileceğinize, iki günlük bir konferansa katılabileceğinize, tüm yemeklere katılabileceğinize, partilere gideceğine ve bir zevkle memnun edebileceğinize inanamıyorum Özel Gala Yemeği!

Bu dikkate değer bir anlaşma.

Biletlerinizi satın almak için buraya tıklayın.

Umarım İstanbul’da bize katılırsınız! Giriş Zirvesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için sitelerini buradan inceleyin ve Twitter’da #ITS17 hashtag’ini takip edin.

Bu gönderi gibi mi? İğnele!

Feragatname: Yoldaki Keçiler, Amazon Ortak ve diğer bazı perakendeciler için bir ortaklıktır. Bu, blogumuzdaki bağlantıları tıklarsanız ve bu perakendecilerden satın alırsanız komisyon kazanmamız anlamına gelir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post