Astypalaia, Yunanistan’da yapılacak en iyi şey [Önerilen turlarla]

Yakında Astypalaia, Yunanistan’a seyahat etmeyi mi planlıyorsunuz? Önerilen turlarla Astypalaia’da yapılacak şeyler hakkındaki aşağıdaki önerilerimizi okuyun!

Fotoğraf Er Bauer CC BY-SA 2.0
Astypalaia, Ege Denizi’ndeki başka bir Yunan adasıdır. Dodecanese adası grubunun bir parçası. Diğer çok popüler Yunan adalarına kıyasla çok daha tenha olduğu için Astypalaia, rahatsız edilmemiş güzelliğini koruyabildi. Plajları ve diğer destinasyonları bunu gösterebilir. Bu yüzden şehrin koşuşturmasından kaçmak istiyorsanız, aşağıdaki kısa rehberimizi okuyun.

Okuyabileceğiniz diğer makaleler:

Lemnos, Yunanistan’da yapılacak en iyi şey [Önerilen turlarla]

Yunanistan’da Girit Adası’nda 5 gününüz nasıl geçirilir

Agistri, Yunanistan’da yapılacak en iyi şey [Önerilen turlarla]

Lefkada, Yunanistan’da yapılacak en iyi 10 şey [Önerilen turlarla]

Chania, Girit – Yunanistan Blogtrotters Gezisi: Beş Duyguyu Keşfedin, Bir Soul

İçindekiler

Astypalaia, Yunanistan’da yapılacak en iyi şeylerin listesi

1. Kaminakia plajı
2. Astypalaia Kalesi
3. Agios Konstantinos Plajı
4. Koutsomitis Beach
5. Vatses Plajı
6. Steno Plajı
7. Ekklesia Tis Panagias
8. βlue Harbor
9. Livadi Plajı
10. Plakalar Plajı
11. Astypalaia, Yunanistan’da konaklama bulun
Astypalaia, Greecebudget Hotel’de nerede kalır
Lüks otel

Astypalaia’ya nasıl gidilir, Londra’dan Yunanistan

Astypalaia, Yunanistan’da yapılacak en iyi şeylerin listesi

1. Kaminakia plajı

Kum ve çakıl taşları ve harika turkuaz suları olan büyük bir plaj. Ancak, toprak yoldan seyahat etmek oldukça zordur, ancak sonunda sizi telafi eder. Plajın kendisi iki sıra tamarisk ağacı ile gölgeli ve ziyaret edebileceğiniz bir taverna var. Bazı şemsiyeler ve şemsiyeler var ama herkesin kendilerine yerleşmesi için bolca alan var.

Önerilen Tur: Astypalea: Öğle Yemeği ile Vatses ve Kaminakia’ya Gün Gezisi

2. Astypalaia Kalesi

Fotoğraf Er Bauer CC BY-SA 2.0
Kale, ülkenin tepesinde etkileyici bir şekilde hakim olur. Astypalaia’da olduğunuzda, yerlilerin dediği gibi, yukarıdan gelen adanın muhteşem manzaraları sizi bekliyor, kasıtlı olarak, kesinlikle çok harika fotoğraflar çekeceksiniz!

3. Agios Konstantinos Plajı

Adadaki en iyi plajlardan biri. Fantastik görünüm, Chora’nın zıt ve daha da iyi göründüğü gibi, plajın yanındaki bir tepede olan Agios Konstantinos’un küçük kilisesine giderseniz. Sahilde demiryarısal ağaçlar var, bu yüzden şemsiyeniz olmasa bile bol miktarda gölge bulacaksınız.

4. Koutsomitis Beach

Koutsomitis, Pera Gialos limanından tekne ile yaklaşık 1 saat içinde ulaşılabilir bir adacık üzerinde küçük bir plajdır. Fantastik sular, büyülü manzara, buraya gittiğinizde beklemeniz gereken şeyler.

Önerilen Tur: Astypalea: Öğle Yemeği ile Koutsomitis & Kounoupes’a Günü Gezisi

5. Vatses Plajı

Vastes Plajı’ndaki deniz, tüm Ege’de olduğu gibi kristal berraklığında, sular Ağustos ayında bile derin ve şaşırtıcı. Gölge için bazı büyük ağaçlar da var. En iyi tarafta, iyi müzik çalan iyi bir plaj barı bulabilirsiniz.

6. Steno Plajı

Kum dolu çarpıcı bir plaj! Sığ sularında oynayabilen küçük çocukları olan aileler için optimal. Adanın güney tarafında ve erişim adanın ana yolundan.

7. Ekklesia Tis Panagias

Iveron Manastırı’nın Panagia Poraitissas’a adanmış çarpıcı bir kilise, 1762’de kör Aziz Anthimos tarafından inşa edilmeye başlıyor. Konumu şaşırtıcı ve Ege Sınırsız mavinin farklı ve keyifli görüntüleri sağlar.

8. βlue Harbor

Kristal berraklığında suları ve vahşi güzelliğe sahip olağanüstü küçük bir çakıl plajı. Maceraperestler için, en iyi tarafında, suda, sizi bir tekneyle, kayaların arkasında, yukarıdan tırmanma ve dalış için götüren küçük bir mağara var.

9. Livadi Plajı

Çok yüksek Almerik ağaçlardan doğal gölgeli çarpıcı bir plajda temiz sular. Bu plaj, bildiğiniz diğerlerinden farklıdır. Sessiz ve huzurlu, çarpıcı görünümünde en zorlu ziyaretçiyi bile rahatlatır. Kristal berraklığında suları sizi saatlerce onlarla kalmaya çekebilirken, orada bulunan Allegro Bar’dan lezzetler sizi saatlerce yakın tutabilir.

10. Plakalar Plajı

Her ne kadar plaja iniş, toprak yol ve kayalara sahip olan Astypalaia’nın birçok plajında ​​olduğu gibi nispeten zor olsa da, bu plajı görmek için bir şey kadar değerlidir. Suları, çevredeki kayalardan doğal gölgeli lekeler ile yeşildir.

11. Astypalaia, Yunanistan’da konaklama bulun

Astypalaia, Yunanistan’da nerede kalmalı

Ucuz otel

Aspro mple

Aspro mple göl manzarası, tamamen ücretsiz wifi ve tamamen ücretsiz özel otopark vardır. Konaklama, klima, yemek alanlı tam donanımlı bir mutfak, düz ekran TV ve duşlu özel tuvalet, saç kurutma makinesi ve tamamen ücretsiz banyo malzemeleri ile donatılmıştır. Dairede bir bahçe ve teras mevcuttur.

PRICnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post