15 Eureka Springs, Arkansas

Eureka Springs’de performans gösterilecek en iyi şey Arkansas’ta bir şehir. Bu lüks şehir, aynı zamanda şehrin en popüler cazibe merkezlerinden biri olan birçok kurtarılmış büyük kedilere ve ayılara ev sahipliği yapıyor. Ayrıca tarihi şehir merkezinde bulunan korunmuş Victoria binaları ile de bilinir. Eureka Springs’in henüz konteyner listenizde olmaması durumunda, listenize eklemeyi düşünebilir ve Arkansas’taki bu güzel şehirde harika bir yolculuk başlatmayı düşünebilirsiniz.

Okuyabileceğiniz diğer makaleler:

Arkansas, ABD’de önerilen en iyi otellerin tam listesi

Arkansas, ABD için Seyahat Rehberi – En İyi 10 Gezi, Nerede Yemek ve Nerede Kalınır

Arkansas, ABD’deki en iyi otellerin listesi – ucuzdan lüks otellere kadar

Mississippi için Seyahat Rehberi, ABD – En iyi 10 cazibe merkezi, nerede yemek ve nerede kalmalı

Oklahoma, ABD’de önerilen bütçe otellerinin tam listesi

İçindekiler

Eureka Springs, Arkansas’ta performans gösterilecek en iyi şeyler

1. Terebentine Creek Yaban Hayatı Sığınağı
2. Thorncrown Şapeli
3. Ozark Mesih
4. Beaver Gölü
5. St. Elizabeth’in Katolik Kilisesi
6. Eureka Springs Tarihi Downtown
7. Entrika Tiyatrosu
8. Blue Spring Miras Merkezi
9. Eureka Springs ve Kuzey Arkansas Demiryolu
10. Havza Bahar Parkı
11. Quigley’nin Kalesi
12. Quicksilver Galerisi
13. Barn Mağazaları
14. Zarks-A İnce Tasarım Galerisi
15. Lake Leatherwood
16. Eureka Springs, Assansas’ta konaklama bulun
Eureka Springs, Arkansasday 1’de 3 gün ile bitecek şeyler Eureka Springs, Arkansas
2.Gün Eureka Springs, Arkansas
3. gün Eureka Springs, Arkansas

Eureka Springs, Arkansas hakkında sık sorulan sorular

Eureka Springs, Arkansas’ta performans gösterilecek en iyi şeyler

1. Terebentine Creek Yaban Hayatı Sığınağı

Fotoğraf: Janelloyd Nichols CC BY-ND 2.0

Eğer kedi ailesine veya sadece bir kedi sevgilisine hayran olan kişiyseniz, Eureka Springs, Arkansas’taki Terebentine Creek Yaban Hayatı Koruma Alanı’na gitmek isteyebilirsiniz. Aslanlar, puma, leoparlar, kaplanlar ve ayılar gibi diğer hayvanlar gibi istismar edilmiş veya terk edilmiş büyük kediler için bir yaban hayatı sığınağıdır. Bu safari en az 100 egzotik kedi ve diğer vahşi yaşamı evlendirir. Her hayvanın bu turu daha ilginç ve ilham verici hale getiren kendi hikayesi vardır.

2. Thorncrown Şapeli

Fotoğraf: RubberDucky53171 CC 2,0
Bu şapel 1980’de inşa edildi. Thorncrown Şapeli’nin eşsiz mimarisi ve özellikleri, aynı yıl inşa edildiği bir mimarlık ödülü kazandı. Ama bu şapeli ziyaret etmeyi ilginç kılan tek şey bu değil. Çevresi çok güzel ve huzurlu, buraya gittiğiniz anda kendinizi batırılmış ve sakin hissediyorsunuz. Ormandaki bu cam şapel kesinlikle mutlaka ziyaret edilmesidir.

3. Ozark Mesih

Fotoğraf: Balaji CC by-nd 2.0
65.5 feet duran bu İsa heykeli 1967’de geliştirildi. Bir dağda bulunan heykel sakin bir ortamda ve gerçekten çok kolay görülebileceği için çok büyük. Bölgede dükkanlar, küçük bir şapel ve isterseniz ziyaret edebileceğiniz bir müze bulunmaktadır.

4. Beaver Gölü

Fotoğraf Twi $ Tbarbie CC BY-ND 2.0
Ailenizle geçirmek için mükemmel bir yer. Ayrıca Eureka Springs, Arkansas’taki en popüler turistik yerlerden biri. Beaver Gölü’nde yüzme, balık tutma, tekne gezisi, kürek tahtası, uçurum atlama veya piknik gibi birçok aktivite yapabilirsiniz. Herkes kesinlikle buraya gitmekten zevk alacaktı! Ayrıca görüşler de inanılmaz.

5. St. Elizabeth’in Katolik Kilisesi

Fotoğraf: Brad Holt CC tarafından 2.0
Güzel bir yerde bulunan bir Katolik kilisesi. Crescent Hotel’in hemen yanında bir dağın üzerinde yer almaktadır. Bu kilisenin yapısı da kaçırmamanız gereken şeylerden biridir. Çevresindeki bahçe, hediyelik eşya dükkanı, sakin çevre, bu yerdeki her şey mutlaka görülmeli.

6. Eureka Springs Tarihi Downtown

Fotoğraf: Clinton Steeds CC 2.0
Eureka Springs’teki bu tarihi şehir kesinlikle mutlaka ziyaret edilmelidir. Burada tonlarca dükkan, restoran ve kafe bulunabilir. Sokaklar dar olabilir ama pasif olabilir, binaların mimarisi gerçekten harika! Burası, özellikle sadece rahatlamak, yemek yemek veya bir hediyelik eşya ya da hediye olarak bir şeyler satın almak istiyorsanız kısa bir ziyarete layıktır.

7. Entrika Tiyatrosu

Eureka Springs’deki en iyi cazibe merkezlerinden biri olarak kabul edilen entrika tiyatrosu, yeni ve benzersiz bir şey denemek isteyen insanlar için yerdir. Buraya gittiğinizde, Viktorya dönemine geri dönmeyi deneyimleyeceksiniz. Fantastik ve harika gösteri sizi gerçekten heyecanlandıracaktı. Eğlenceler veya illüzyonistler de izleyicileriyle yakından etkileşime girdiğinden emin olurlar, bu da bu deneyimi daha unutulmaz kılar! Eureka Springs’deyken bunu kaçırmamalısınız.

8. Blue Spring Miras Merkezi

Fotoğraf Jack Gray CC tarafından 2.0
Bu, Arkansas’ta özel olarak turistik cazibe merkezi yerli bitkiler ve parke ağaçları içeriyordu. Güzel ve sakin bir çevreyle, burası güzel bir yürüyüş için idealdir veya sadece ailenizle, arkadaşlarınızla veya bir partnerinizle gevşeyerek zamanınızı harcamak. Ayrıca kaçırmamanız gereken ilginç bir geçmişi var.

9. Eureka Springs ve Kuzey Arkansas Demiryolu

Fotoğraf: E KAT CC0 1.0
Güzel bir ortamda yemek yemek istiyorsanız, o zaman burası sizin için! Yemeğiniz Eureka Springs ve North Arkansas Demiryolu’ndaki bir trende servis edildi mi? Ama elbette, sadece arkanıza yaslanabilir, rahatlayabilir ve isterseniz manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Trenleri seven veya sadece demiryolu tarihiyle ilgilenen insanlar için bunu kaçırmamalısınız.

10. Havza Bahar Parkı

Şehirdeki gürültü, trafik ve telaştan bıkan insanlar için ideal bir yer. Parkta oturup insanları izleyebileceğiniz birçok bank var. Tabii ki, çevre güzel ve sakin, gerçekten ihtiyacınız olan huzurunu deneyimleyeceksiniz. Buraya gittiğinizde, bu park da çok pitoresk olduğu için kameranızı getirmeyi unutmayın.

11. Quigley’nin Kalesi

Olağandışı mimariye sahip tarihi bir ev müzesidir. Eşsiz yapısının yanı sıra, bu evin arkasındaki hikaye de bu yeri kaçırmamanız için başka bir neden. Çok temiz ve ilginç, Eureka Springs’deyken bunu kaçırmamalısınız!

12. Quicksilver Galerisi

Yüksek kaliteli ve güzel mücevherler burada Quicksilver Gallery’de bulunabilir. Bu yüzden annen, kız kardeşiniz, karısınız, kız arkadaşınız ve hatta kendiniz için bir şeyler satın almak istiyorsanız, buraya gitmelisiniz, göreceğiniz her şeyi kesinlikle seveceksiniz. Ayrıca seramikler, bahçe sanatı ve çok daha fazlası var!

13. Barn Mağazaları

Çeşitli el sanatları ve antikalar içeren bir dükkan. Eğer benzersiz antika görmek istiyorsanız, bu dükkanda kısa bir durak geçirebilirsiniz. Alan da temiz, bu yüzden burada ziyaret etmek gerçekten değer.

14. Zarks-A İnce Tasarım Galerisi

Resim, seramik, üflemeli cam ve ince mücevherleri tarayan bir galeri. Tüm sanatlar yerel sanatçılar tarafından yapılır ve gerçekten gözlerinizi yakalardı! Eğer satın almaya karar verirseniz, bu iyi bir fikir! Çünkü fiyatlar bu kadar güzel sanat eseri için yeterince makul.

15. Lake Leatherwood

Fotoğraf: Alfredo Carrillo CC 2.0
Lake Leatherwood’da gevşeyen bir öğleden sonra geçirin. İstersen yüzmeye gidebilirsin. Her yaştan insanlar buraya gitmekten gerçekten keyif alacaktı. Piknik alanları mevcuttur. Kayaklar ve kürek botları da kiralanabilir. İsterseniz, bölgede yürüyüş yapmayı da deneyebilirsiniz. Gerçekten bir aile kaçamak için mükemmel bir yer.

16. Eureka Springs, Assansas’ta konaklama bulun

Eureka Springs, Arkansas’ta 3 gün bitecek şeyler

Fotoğraf: E KAT CC0 1.0
1. Gün Eureka Springs, Arkansas

Thorncrown Şapeli – Thorncrown Şapeli’nde gevşeyen bir ilk gün geçirin. Burada bir ziyaret gerçekten hak ediyor çünkü bu eşsiz şapel sizi gerçekten rahat hissettirecek ağaçlarla çevrilidir.

2.Gün Eureka Springs, Arkansas

Terebentine Creek Yaban Hayatı Koruma Alanı – Turebentine Creek Yaban Hayatı Korunağı’nı ziyaret etmeyecekseniz Eureka Springs’e hiçbir yolculuk tamamlanmayacaktır. Yüzlerce kurtarılmış egzotik kedi ve diğer vahşi yaşamı göreceksiniz. Bu safarideki hayvanlara daha yakın olun.

3. gün Eureka Springs, Arkansas

Beaver Lake – Son gününüzde Beaver Gölü’ne gitmeniz önerilir. Çünkü bu gölde yüzme, balık tutma, kürek yatılı ve çok daha fazlası gibi birçok aktivite yapabilirsiniz. Eureka Springs seyahatinizi bitirmek için güzel ve eğlenceli bir yol!

Eureka Springs, Arkansas hakkında sık sorulan sorular

Fotoğraf: Eli Braudcc by-nd 2.0
1. Eureka Springs, Arkansas’a seyahat etmek güvenli mi?

Eureka Springs, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki diğer şehirlerden nispeten daha güvenlidir. Bu yüzden suçlar turistler için gerçekten yaygın değildir. Ancak, nereye giderseniz gidin dikkatli olmanız tavsiye edilir.

2. Eureka Springs, Arkansas’ı ziyaret etmek için en iyi zaman ne zaman?

İlkbahar veya sonbahar Eureka Springs’i ziyaret etmek için en iyi zaman olabilir, çünkü hava bu süre zarfında gerçekten güzeldir ve yaz sezonunda gerçekten rahatsız edici olabilir.

3. Eureka Springs, Arkansas’a nasıl ulaşılır?

Kuzeybatı Arkansas Bölge Havaalanı (XNA), Eureka Springs’e gitmeyi seçebileceğiniz ana havaalanlarından biridir. Eureka Springs’e giden havaalanından seyahat süresi çok uzun değil ve yoldaki manzara gerçekten güzel.

Pinterest’te misin? Bunları sabitleyin!

Yazar hakkında

Merhaba! Ben Fatima. İlk büyük seyahatim 2016 yılında güzel Cebu şehrinde idi. Bundan sonra seyahat etmekle ilgileniyorum. Şimdi dilleri ve diğer ülkelerin kültürlerini öğrenmekten hoşlanıyorum. Amacım her yıl en az bir ülkeyi ziyaret etmek ve deneyimlerimi yazma veya bloglama yoluyla diğer insanlarla paylaşmak. Beni Instagram’da takip ederek yolculuğuma bakın.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post